NATÜREL SIZMA ZEYTİNYAĞI
İnsana, doğaya, toprağa, doğala saygımız ve sadakat duygumuzla çıktığımız bu yolculukta sizlerin ve gelecek nesillerin sağlığını düşünerek yaptığımız üretimlerle adımız gibi sizlere SADIK kalmayı çok önemsiyoruz. Kaliteli zeytinyağlarımızın üretiminde, zeytinlerin yetiştiriciliğinde topraktan itibaren uyguladığımız kültürel işlemlerden sonra doğru zamanda el ile toplama yöntemiyle hasat yapılmasını, delikli kasalar ile fabrikaya götürülerek hijyenik ortamlarda soğuk sıkım yönteminin uygulanmasını ve krom tanklarda dinlendirildikten sonra otomatik makinalarda cam şişelere ve tenekelere dolum yapılmasını sağlıyoruz.
ERKEN HASAT SOĞUK SIKIM ZEYTİNYAĞI
Ege bölgesinde iyi tarım uygulamaları kapsamında yetişen zeytinlerin özenle toplanıp erken hasat edilerek, bekletilmeden soğuk sıkım tekniği ile elde edilen zeytinyağımız, 0,5 asittir.
ÖZEL ÜRETİM ERKEN HASTA SOĞUK SIKIM ZEYTİNYAĞI
Ege bölgesinde iyi tarım uygulamaları kapsamında yetişen memecik cinsi zeytinlerin, henüz yeşilken dalından özenle toplanarak, bekletilmeden soğuk sıkım tekniği ile elde edilen zeytinyağımız, 0,5 asitin altındadır.
OLGUN HASAT SOĞUK SIKIM ZEYTİNYAĞI
Ege bölgesinde iyi tarım uygulamaları kapsamında yetişen çoğunluğu memecik cinsinin oluşturduğu Gemlik ile karışık zeytinlerin olgunlaşma süresi tamamlandığında rengi pembe ve mor iken toplanarak, soğuk sıkım tekniği ile elde edilen zeytinyağımız, 0,8 asitin altındadır, yumuşak bir tada sahiptir.
MEMECİK CİNSİNDEN ELDE EDİLEN ZEYTİNYAĞI
Polifenol değeri açısından yüksektir ve bu yüzden antioksidan özelliğinden dolayı insan sağlığına çok faydalıdır. Polifenol, kanser ve tümör oluşumunu, gelişimini önler. Kalp hastalığı riskini azaltabilen özelliğe sahiptir. İnsan vücudunun doğal yaşlanma sürecini geciktirir. Enflamasyonu azaltır, cilt sağlığında olumlu etkileri vardır. Omega 3, A, D, E ve K vitaminleri açısından zengindir. Kendine özgü tat ve kokuda olan zeytinyağımız, rengi berrak ve yeşilden sarıya değişebilen özelliktedir. Tüm yemeklerde kullanabilirsiniz. Enfes aromasını tamamen deneyimleyebilmeniz için özellikle kahvaltılarda, salatalarda ve soslarda kullanmanızı tavsiye ederiz.